Value for Sibiu

Contributia la orasul cultural Sibiu

 

„Este un oraș foarte frumos. Este incredibil cât de mult s-a schimbat de cand am venit aici pentru prima dată. Cele două piețe importante din centru aveau un aspect mohorât, acum arată superb. Centrul Sibiului este o comoară ce trebuie admirată și respectată. Ca orice comoară trebuie bine îngrijită. Acest lucru va aduce satisfacție sentimentală, dar si bani. Sunt atât de multe locuri în lume care trăiesc din turism. De ce nu ar fi cazul și aici?”

Max Schweizer

 

 

Sibiu/ Hermannstadt trăiește! Un eveniment cultural urmează un altul. Orașul vechi formează un fundal minunat. Cultura trebuie să fie cultivată și mereu reînnoită. Acest lucru se aplică și culturii clădirilor. Mai este încă o sarcină uriașă de îndeplinit aici. Noi aducem contribuții atractive acestui aspect.

 

Restaurant Max

O fericită întâlnire între un elveţian pasionat de restaurarea frumuseţilor de altădată şi o casă sibiană de secol XIV a dat naştere unuia din cele mai frumoase restaurante din Transilvania. Restaurată cu dragoste, casa îşi arată frumuseţea, pereţii şi bârnele de lemn redând atmosfera originală. Restaurantul MAX este situat în centrul istoric al Sibiului. Mai multe detalii despre restaurantul Max găsiți aici .

 

 

 

Proiect Dr. Ion Ratiu

Proiectul Dr. Ion Rațiu își propune să combine vechiul și noul, trecutul – vechea frumoasă vilă Art Nouveau – și actuala – noua clădire elegantă. Această legătură face din Sibiu unul dintre cele mai faimoase și mai fermecătoare orașe din Transilvania. Proiectul nostru pune accentul pe arhitectura modernă din beton și sticlă, precum și pe gastronomia tânără și proaspătă.
Mai multe detalii și imagini despre acest proiect găsiti aici >.

 

 

 

Calea Dumbravii 71: concurs pentru artisti

Propunem un nou concurs adresat artiștilor pentru zona intrării în clădirea realizată pe Calea Dumbrăvii nr. 71, în Sibiu. Căutăm propuneri care să anime spațiul și să contrasteze cu restul construcției, dar în același timp să se armonizeze cu arhitectura acesteia; ne dorim lucrări abstracte, care să reprezinte un accent de culoare în cadrul clădirii, și concepte care să ne surprindă prin emoție. Mai multe detalii despre concurs puteți găsi aici >.

 

 

 

Calea Dumbravii 40: concurs pentru artisti

Unul dintre cele mai recente proiecte este blocul de apartamente din Calea Dumbrăvii nr. 40. Este o clădire rezidențială și comercială, cu un restaurant la parter. Intrarea este un spațiu semi-public, acoperit, dar deschis. Trei nișe sunt acum proiectate artistic în această zonă de intrare. Arta din cladire se mentine de acum înainte la fiecare dintre clădirile noastre. Sebastian Moldovan a câștigat acest concurs anunțat de Max Development și premiul înzestrat cu 5.000 de euro cu lucrarea „insert”. Mai multe detalii despre acest concurs găsiți aici >.