Parteneri

Noi apreciem calitatea şi la partenerii noştri

 

Solid Construct SRL

Compania de construcții din Sibiu, Solid Construct, construiește clădiri private, comerciale și industriale și restaurează clădiri vechi. Compania de calitate este coloana vertebrală a procesului nostru de construcție. În calitate de antreprenor general Solid Construct este responsabil pentru construirea satului elvețian în Sibiu.

 

Max Schweizer AG

Max Schweizer AG activează în domeniul construcțiilor de peste 130 de ani. Marea experiență a partenerului nostru în domeniul renovării complexe a clădirilor, designul general al managementului de proiect oferă securitate.

www.schweizerag.com

 

Herlan & Associates

logoHerlan & Associates oferă servicii în domeniul consultanței fiscale, consultanței contabile și managementului. Cu o prezență locală în Sibiu și Transilvania, Herlan & Associates oferă servicii la nivel internațional care oferă clienților săi o valoare adăugată reală. Pentru Max Development, Herlan & Associates asigură claritatea și securitatea în administrație și finanțe.

www.herlan-associates.com

 

APB

APB – Arhitecți Pașca & Bordean – este un birou tânăr de arhitectură din Sibiu care oferă servicii complete de proiectare și care încearcă, de fiecare dată, să răspundă nevoilor diferite ale clienților și să creeze spații în care să-ți facă plăcere să trăiești. APB a surpins Max Development în mod repetat cu designuri arhitecturale convingătoare.

 

Max The Original

Max este mai mult decât un restaurant. Atmosfera unică a acestei case restaurate și mobilate cu bun gust este impresionantă. Renovarea multiplă premiată contribuie la modernizarea orașului de jos și îmbogățește gastronomia.

www.maxtheoriginal.ro