CD 71

POZIŢIA Calea Dumbrăvii 71 | Locuieşti şi experimentezi

Faceţi cunoştinţă cu noul şi modernul ansamblu de locuinţe din Sibiu, situat la câţiva paşi de centrul oraşului şi la câteva minute de centrul comercial şi zonele de agrement. Clădirea noastră este amplasată foarte aproape de parcul Sub Arini, inima verde a oraşului, pe Calea Dumbrăvii 71. De aici puteţi ajunge în scurt timp la cele mai îndrăgite locuri din împrejurimi pentru petrecerea timpului liber.

 

ARHITECTURA | Prestigiu şi eleganţă

Designul clar şi faţada distinctivă a clădirii sunt expresia unei viziuni arhitecturale puternice care adaugă valoare locului. Ea este rezultatul unui know-how vast şi al unui proces de planificare cu accent pe viitor. Arhitectura îmbină valorile emoţionale cu raţiunile practice, considerentele ecologice cu cele economice, lucru caracteristic unui design de calitate.

 

CONSTRUCŢIA | Sustenabilitate şi siguranţă

MAX DEVELOPMENT aduce în Sibiu un mod de gândire elveţian în privinţa atenţiei pentru calitate. Conceptele tehnice de ultimă oră şi lucrările executate cu precizie, au dat naştere unei clădiri care îndeplineşte cele mai înalte standarde de calitate. Cunoaşterea şi selecţionarea celor mai bune materiale şi produse de construcţie garantează rezistenţa, siguranţa şi valorile de vârf ale eficienţei energetice.

 

INVESTIŢIA | Lifestyle şi perspectivă

Sibiul este pentru România nu doar o forţă economică, dar şi un magnet turistic. Un apartament de calitate superioară situat într-o locaţie atrăgătoare din Sibiu reprezintă o investiţie pentru viitor. Mulţumită experienţei noastre internaţionale îndelungate, putem să vă garantăm că investiţia dvs. va spori în valoare şi nu doar pe plan financiar. Noi gândim în perspectivă, iar dvs. investiţi într-o valoare trainică şi în bucuria de a trăi.

Mai multe detalii despre proiectul nostru pe Calea Dumbravii nr. 71 găsiţi aici.