Swiss Village

Swiss Village: un proiect imobiliar într-un cadru natural din imediata apropiere a Sibiului

SWISS VILLAGE reprezintă un nou concept pe piața imobiliara însemnând mai mult decât un ansamblu rezidențial, deoarece el sugerează un mod de viață ce se bazează pe calitate, confort, siguranță, un sistem de dotări modern și mult loc…loc pentru verdeață, pentru joacă…un loc ce îți oferă senzația de relaxare. Acestea reprezintă premisele noastre pentru a crea o adevărata comunitate in această zonă. Fiecare imobil a fost gândit astfel încât să asigure necesarul de funcționalitate al unei familii, fără a crea costuri suplimentare inutile și pierdere de timp. Planificarea flexibilă a spațiului interior permite adaptarea caselor la cerințele de confort personal ale fiecărui proprietar oferindu-i un trai cât mai plăcut. Ansamblul nostru rezidențial este format din case înșiruite, case duplex și case cu apartamente de două, trei sau patru camere.

 

Case înșiruite: un concept cu un raport optim preț-performanță

In prima etapa au fost realizate casele înșiruite. Acest concept a căpătat amploare in toata Europa datorita raportului optim preț-performanță și se adresează familiilor cu venit mediu. Casele înșiruite preiau valori din arhitectura săsească transilvană, dar oferă, totodată, soluții ingenioase si accesibile. Planurile au fost gândite flexibile permițând astfel adaptarea caselor la cerințele familiilor.

 

 

Casele multifamiliale: duplexuri si apartamente care îmbină funcționalitatea, eficiența și confortul

A doua etapa in finalizarea ansamblului rezidențial a fost finalizarea caselor multifamiliale. Arhitectura lor răspunde cerințelor lumii moderne şi îmbină funcționalitatea și eficiența cu armonia și confortul. Dorind să le oferim viitorilor locatari un trai cât mai plăcut, ne-am decis să nu construim mai mult de trei nivele, astfel că în afară de parter, casele au un singur etaj şi mansardă. Fiecare apartament dispune la etaj de un balcon mare cu vedere spre munţi, iar la parter de terasă şi grădină. Casele din ansamblu sunt legate prin alei, parcările sunt la îndemână:

 

 

Vizitați-ne la Swiss Village!

Complexul de apartamente se află la 1,5 km de la ieșirea din Sibiu înspre Cisnădie, ceea ce asigură o viață aproape de natură, dar și acces rapid la infrastructura Sibiului. În doar câteva minute ajungeți în centrul Sibiului, la grădinițe, școli şi alte puncte de interes, iar Shopping City este la o aruncătură de băț!

Casele și apartamentele noastre sunt o investiție de viitor, a cărei valoare va crește în timp.