Despre noi

Max Development înseamnă experiență și dezvoltare

Max Development este rezultatul unei combinații de experiență, abilități și capital din România, Elveția și Germania. Ceea ce a evoluat în acești zece ani este ceva de care suntem mândri. O sută de case și apartamente în Cisnădie, precum și atractivele clădiri comerciale și rezidențiale din Sibiu setează accente noi în calitate și design. Și povestea continuă. Următoarele proiecte vor merita să fie văzute, clădirile vor avea un design curajos. Aceasta este ceea ce reprezintă echipa noastră, ceea ce reprezintă Max Development, ceea ce reprezintă partenerii noștri.

Construcții pentru viitor, valori pentru cumpărătorii noștri

În spatele complexului nostru rezidențial există un concept clar. Mulți ani de experiență de construcție internațională garantează că apartamentele noastre își păstrează valoarea. Construim cu reputație și soliditate, iar obiectivul nostru este să reducem costurile de întreținere pentru cumpărătorii noștri: pentru că izolăm bine, costurile de încălzire sunt doar jumătate față de apartamentele obișnuite. Aflați mai multe despre filozofia noastră aici.

Transparența în construcții

Dacă doriți să cumpărați un apartament, puteți vedea pe șantierul nostru cum cresc complexele noastre rezidențiale, de la placa de podea cu izolația ulterioară invizibilă și totuși atât de importantă, până la placa de creastă și izolația acoperișului. Trebuie să cunoaștem casele, pentru a putea avea încredere în ele – la fel ca și oamenii. Vom fi bucuroși să vă arătăm fiecare pas în dezvoltarea unui apartament modern – și cum arată un șantier de construcții bine organizat. Acces direct la site-urile noastre webcam de pe șantierul de construcție este disponibil aici.

Ce este calitatea elvețiană?

Calitatea elvețiană este simplă: gândește departe în viitor, planifică frumos, execută serios. Construiește pentru viitor și creează o valoare durabilă.