Max Development bedeutet Nachhaltigkeit und Sicherheit

Eine Gruppe von Architekten und Baufachleuten mit internationaler Erfahrung gestaltet zusammen mit lokalen Fachleuten diese modern konzipierte Wohnanlage. MAX bedeutet, das Bestmögliche zu tun. MAX garantiert nachhaltiges und werthaltiges Bauen, denn Bauen ist unsere Leidenschaft!

Bauen für die Zukunft, Werte für unsere Käufer

Hinter unserem Wohnkomplex steht ein klares Konzept. Langjährige, internationale Bauerfahrung garantiert, dass unsere Wohnungen ihren Wert behalten. Wir bauen seriös und solide mit dem Ziel, dass unsere Käufer später nur geringe Unterhaltskosten haben: Weil wir gut isolieren, sind die Heizkosten nur halb so hoch wie bei üblichen Wohnungen.

Transparenz beim Bauen

Wer sich eine Wohnung kaufen möchte, der kann auf unserer Baustelle sehen, wie unsere Wohnanlagen wachsen, von der Bodenplatte mit der später nicht mehr sichtbaren und doch so wichtigen Isolation, bis zum Firstziegel und der Dachisolation. Häuser sollte man kennen, um ihnen voll vertrauen zu können – wie bei Menschen auch. Wir zeigen Ihnen gerne jeden Schritt in der Entstehung eines modernen Apartments – und wie eine gut organisierte Baustelle aussieht.

SUSTAINABLE LIVING

A SWISS CONCEPT OF URBAN LIFE

 

Was ist Schweizer Qualität?

Schweizer Qualität ist einfach: weit vorausdenken, sauber planen, seriös ausführen. Für die Zukunft bauen und dauerhafte Werte schaffen.

Filosofie

Guidelines pentru MAX DEVELOPMENT

 

Viziune

Creăm un spațiu de viață și de lucru care corespunde stilului de viață al oamenilor moderni și le servește pentru a duce o viață mai bună. În acest sens, suntem ghidați de spiritul stilului Bauhaus, adică clădirile noastre trebuie să fie simple, clare, funcționale și accesibile pentru un grup larg de cumpărători. Clădirile noastre îmbină arta și măiestria și contribuie la dezvoltarea unei bune culturi de clădiri în Transilvania.

 

Principii

Unicitate: Fiecare proiect are propria temă și fața proprie, care are ca punct de plecare un grup țintă specific. Astfel obținem unicitate și creăm astfel marca noastră.

„Funcția urmărește forma”: estetica și expresia artistică a clădirilor sunt modelate de funcția clădirii. O arhitectură simplă, curată din punct de vedere tehnic și funcțională, cu un limbaj formal calm creează condițiile pentru o construcție eficientă din punct de vedere al costurilor și astfel acces pentru grupuri mai largi de cumpărători.

Valoare și durabilitate: Clădirile noastre se caracterizează prin durabilitate și își păstrează valoarea în timp. Obținem acest lucru printr-un design simplu, clar și o măiestrie curată.

Eficiență: pentru fiecare proiect, selectăm cele mai potrivite și mai eficiente metode și materiale de construcție.

Ecologia este o parte importantă a proiectului. Conceptele tehnice de ultimă generație fac parte din ea, precum și includerea în spații verzi a eficienței climatice și a importanței emoționale.

Arta în construcție este punctul i al fiecărui proiect și un important punct de vânzare unic.

Parteneri de lungă durată și rețea: rețeaua noastră atent întreținută ne permite să lucrăm cu specialiști de vârf. Garantăm calitatea proiectelor noastre și îmbunătățiri continue printr-o cooperare pe termen lung, de succes reciproc. În același timp, evităm conștient dependențele de parteneri.

 

Orientări de lucru

Pentru fiecare proiect definim clientela țintă concretă. Vrem să știm pentru cine construim și ce cereri trebuie să satisfacem.

Pentru fiecare proiect organizăm un concurs de arhitectură. Punctul de plecare pentru aceasta este viziunea noastră, obiectivele proiectului și grupul țintă pe care l-am definit.

Pentru fiecare proiect, evaluăm cele mai potrivite și mai eficiente metode și materiale de construcție. Scopul nostru este să oferim mereu clienților noștri cea mai bună valoare pentru bani.

Verificăm spațiile de locuit și de lucru pentru utilizare flexibilă, mici zone de conectare, iluminare bună sau balcoane care extind în mod inteligent spațiile interioare. Scopul nostru este o valoare de viață ridicată și bunăstare în viața de zi cu zi pentru utilizator.

Prin concursuri de artă, căutăm cea mai bună soluție artistică pentru fiecare proiect și artiștii cei mai potriviți pentru sarcina din mână pentru realizarea lui. În acest scop, includem un buget de cel puțin 0,5% și maxim 1% din costurile de construcție în planificarea construcției pentru anunțarea concursurilor de artă și realizarea proiectelor „Arta în construcție”.

Autocontrolurile și comparațiile servesc pentru a asigura respectarea internă a contractelor, procedurilor și termenelor, pentru a asigura rentabilitatea și lichiditatea.

Evaluarea finală, bazată pe aceste orientări, este destinată să dezvăluie erori și deficiențe și să servească dezvoltării noastre ulterioare. Acesta arată dacă ne-am atins viziunea.