CD 71 CONCURS PENTRU ARTISTI

Propunem un nou concurs adresat artiștilor pentru zona intrării în clădirea realizată pe Calea Dumbrăvii nr. 71, în Sibiu. Premiul este în valoare de 5000 euro (brut).

După experiența primului concurs pentru clădirea de pe Calea Dumbrăvii 40, ne dorim conturarea intrării în cea de-a doua clădire realizată de echipa noastră. Căutăm propuneri care să anime spațiul și să contrasteze cu restul construcției, dar în același timp să se armonizeze cu arhitectura acesteia; ne dorim lucrări abstracte, care să reprezinte un accent de culoare în cadrul clădirii, și concepte care să ne surprindă prin emoție.

Zona în care va fi integrată propunerea artistică are o lățime de 3,40m, iar accesul în clădire se desprinde din trotuarul străzii Calea Dumbrăvii, ca o alveolă. Intrarea e delimitată de doi pereți plini de lungime 8,65m, finisați cu vopsea de culoare albă: pe latura dreaptă este înglobată o cutie cu contoare electrice, un panou pentru cutiile poștale și intrarea pentru zona de apartamente, iar pe latura opusă este un zid plin alb. Această zonă de acces se continuă spre curtea verde și terasa din spatele parcelei.

Mai multe detalii legate de desfășurarea concursului găsiți aici.