S-A FINALIZAT IMPLEMENTAREA PROIECTULUI ,, / MURMUR / ” PE CD 71

În urma concursului pentru artști a fost aleasă câștigătoare lucrarea ,, / Murumur/ ’’ – Catrinel Sabaciag și poate fi deja vizionată în cadrul căii de acces către intrarea de pe Calea Dumbrăvii 71.

Juriul a apreciat conceptul proiectului, fluiditatea compoziției și folosirea mișcării corporale, coerența proiectului și felul în care s-a construit conceptul artistic în contextul intrării.

Lucrarea creează un întreg spectru de lumini, reflexii și umbre, un joc de raze și culori radiante în funcție de unghiul din care este privită. Materialul generează efecte declanșate de mișcarea soarelui ce provoacă schimbări recurente și imprevizibile de lumină și culoare.

Materialul dicordic folosit este usor de întreținut și rezistent în timp fiind un criteriu important în cadrul jurizării.

Modul în care sunt dispuse bucățile de material dicordic este oferă o dinamică naturala, fluidă, dând senzația de mișcare, de zbor, de adiere a vântului, de murmur. Este o lucrare care atrage prin simplitate și ghidează privitorul atât de ușor către intrarea în clădire.